Palvelut

Konsultointi

Onko sinulla innostusta tehdä asioita itse, mutta et tiedä miten päästä alkuun? Tarvitsetko apua jollakin viestinnän osa-alueella? Tarvitseko apua markkinoinnin suunnittelussa. Konsultointi voi olla silloin sinulle "all you need". Paketti räätälöidään sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Sisällöntuotanto

Onko sinulla idea ja tekstiä, mutta tarvitset jonkun visualisoimaan ne. Sisällöntuotantoon kuuluu suunnittelua, julkaisujen tekemistä ja kävijätilastoiden analysointia. Sisällöntuotantoa teen Facebookiin, Instagramiin sekä nettisivuille. Paketti räätälöidään sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Visuaalinen tuotanto

Tarvitsetko apua visuaalisen sisällön tekemiseen? Kuvien editointiin tai mallipohjien luomiseen esimerkiksi Instagramiin? Visuaaliseen tuotantoon kuuluu muun muassa kuvien editointia, mallipohjien luomista, videoiden editointia, podcastien editointia, logon suunnittelua, dokumenttipohjien suunnittelua, lomakkeiden tekoa yms. Paketti räätälöidään sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Koulutukset

Onko sinulla tarvetta kehittää omaa osaamistasi tai onko sinulla työyhteisö/ryhmä joka kaipaisi tietojen päivittämistä. Koulutuksia voi tilata aihealueista: Sosiaalisen median käyttö: Facebook, Instagram sekä YouTube, Canvan käyttö, saavutettavuusdirektiivi, tietosuojadirektiivi (GDPR) sekä sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus. Paketti räätälöidään sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Juontaminen

Minut voi myös varata juontamaan erilaisiin tilaisuuksiin. Juotohommia olen tehnyt muun muassa Stockmann x Tubecon -kiertueella 2018 sekä 2019 ja Tubecon -tapahtumassa vuosina 2018 ja 2019. 

COPYRIGHT 2020 SUVISUO

järvenpää, suomi | anni@suvisuo.com