top of page

90 päivän vaatehaaste

Olen aina välillä katsonut vaatteitani ajatuksella "ei ole mitään päälle pantavaa" ja sen johdosta päätynyt selailemaan eri vaatteiden nettikauppoja. Törmäsin haasteeseen, jossa on tarkoitus testata kuinka moneen asukokonaisuuteen omasta vaatekaapista oikeasti löytyy vaatteita. Haasteen nimi on englanniksi "90 days outfit challenge" ja tätä haastetta olisi nyt tarkoitus testata seuraavan 90 päivän ajan. Haaste alkaa 1.5.2021 ja päättyy kun 90 asua on tehty.


Haasteen aikana on tarkoitus myös tarkkailla mitkä vaatekappaleet nousee esille eniten. Tiedän, että tällä hetkellä vaatekaapissani on enemmän pikamuotiketjujen vaatteita, mutta tulevaisuudessa on tarkoitus kiinnittää enemmän huomiota vaatteiden laatuun ja alkuperään. Tämä on hyvä tapa selvittää myös jääkö vaatekaappiin vaatteita käyttämättä.


Tässäkin haasteessa on hyvä huomioida vuodenaika. Koska olemme menossa lähemmäs kesää, en ole poistamassa kaikkia villapaitojani vaatekaapista heti vaikka niitä en nyt kertaakaan tässä 90 päivän sisällä käyttäisi.


Haastetta voi seurata Instagramissa: #90päivänvaatehaaste

Comments


bottom of page