top of page

Heinäkuun kirjakerho 2020: Kimppakämppä, Beth O'Leary

Tervetuloa Suvisuo kirjakerhon kuukauden ensimmäisen kirjan pariin. Voin sanoa, että oli kyllä vaikeaa valita sopivin kirja tämän kirjakerhon aloittamiseen. Päädyin Beth O'Learyn kirjaan Kimppakämppä, koska minulle selvisi, että hän kirjoitti kyseisen kirjan junassa matkoillaan töihin Lontoon keskustaan ja sieltä takaisin kotiin sen laitamille.

Kädet pitävät kiinni tabletista ja tabletissa näkyy Kimppakämppä kirjan kansi.

Loppupeleissä myös kirjan tiivistelmä teki minuun vaikutuksen. Teksti kopioitu WSOY:n sivuilta.


Voiko toiseen rakastua pelkkien Post-it-lappujen perusteella? Tiffy ja Leon nukkuvat samassa sängyssä. He eivät ole koskaan tavanneet. Hauska, suloinen romaani rakkaudesta, ystävyydestä ja elämän yllätyksellisyydestä. Hätä kämppiksen keksii! Kustannustoimittaja Tiffy on vailla asuntoa sikamaisen kalliissa Lontoossa. Yöhoitaja Leonilla on yhden makuuhuoneen asunto ja kova tarve rahalle. He päätyvät loistavaan ratkaisuun, jota heidän ystävänsä pitävät hulluna: Tiffy nukkuu sängyssä yöt ja Leon päivät, eikä heidän tarvitse edes tavata toisiaan. Mutta kun yhteiseloon sotkeutuu romanttisia tunteita, menneisyyden traumoja ja vankilassa väärin perustein istuvia veljiä, kämppikset kohtaavat hankalampia haasteita kuin toisen pesemättömät tiskit keittiön altaassa.

Miten kirjakerho toimii?


Tämän kirjakerhon idea on olla mahdollisimman yksinkertainen. Joka kuukauden 1. päivä julkaistaan kyseisen kuukauden luettava kirja (jonka aion myös itse lukea siinä kuussa). Kuukauden vaihtuessa kirjoitan tänne oman mielipiteeni kirjasta ja samaiseen kirjoitukseen voit myös sinä käydä kirjoittamassa mielipiteesi. Kuukauden kirjat pyritään valitsemaan siten, että ne eivät ole osa mitään sarjaa taikka sitten ovat sarjan 1. osa (kuka nyt haluaa kesken kaiken hypätä kelkkaan mukaan).

Comments


bottom of page