top of page

Syyskuun kirjakerho 2020: Kaikki alkoi salaisuudesta, Jill Mansell

Tämä yli 10 miljoonaa lukijaa kerännyt kirja saa oman kunniapaikkansa syyskuun kirjana.Jill Mansellin Kaikki alkoi salaisuudesta. Tämä kesälukemiseksi ehdotettu kirja tuokoon meille palan kesäistä aurinkoa syyskuun säihin.


Vaikka oma sydän sykkii dekkareille ja elokuun kirja tarjosi sitä hyvin paljon. Olen myös heikko erilaisille romansseille. En osaa vielä sanoa mitä tämä kirja tuo tullessaan, mutta sehän nähdään sitten syyskuun lopussa.


Kirjan esittely on kopioitu Bazarin sivuilta.


Laineyn mieltä kirvelee, hän on menettänyt työpaikkansa. Suolaa haavaan hieroo poikaystävä jättämällä Laineyn tylysti hankalaan tilanteeseen. Se siitä rakkaudesta. Se miehistä. Sisuuntunut Lainey julistautuu miehistä vapaaksi alueeksi – ei miehiä, ei ongelmia. Onneksi Laineylla on ystävä ja kohtalotoveri Kit. Uusi työpaikka olisi tarjolla cornwallilaisessa perheessä, joka hakee avukseen tarmokasta pariskuntaa pistämään järjestykseen perheen kaoottisen arjen ja hankalan eläkeläisen. Mutta Kit ja Lainey eivät ole pariskunta. Hädässä pieni valhe tuntuu mitättömältä, ja niin ystävykset päätyvät keskelle hälisevän perheen sekamelskaa. Eniten Laineyn mieltä sekoittaa kuitenkin erään perheenjäsenen käytös. Se antaa syyn epäillä, etteivät Lainey ja Kit ole ainoita, joilla on salaisuus piiloteltavanaan.

Comments


bottom of page